Home

Home
Catop Arbeidsbemiddeling Solutions

Je wordt geholpen op weg naar werk. Ook werkgevers helpen we bij de zoektocht naar alternatieve werkplekken voor medewerkers die door omstandigheden naar een andere baan moeten zoeken.

  • Je hebt jarenlang gewerkt en komt op straat te staan omdat het bedrijf gekrompen heeft met personeel en jij was daar één van...
  • Je bent aan de zijlijn komen te staan omdat er een arbeidsconflict is/was...
  • Er waren/zijn gezondheidsklachten die jou het huidige werk onmogelijk maken
  • Je bent in een vreemd land gekomen en nu wordt er van je verwacht dat je gaat werken
  • Je hebt een bepaalde leeftijd en komt tot de conclusie dat werkgevers denken jou niet meer nodig te hebben
  • Je hebt al zo vaak gesolliciteerd, maar je wordt telkens afgewezen
Herken jij je zelf in deze situatie en wil je persoonlijke begeleiding? 
Neem dan contact met me op!
En zo kunnen er zich nog veel meer omstandigheden voordoen waarbij je zoekt naar werk of geacht worden te zoeken naar werk, maar je loopt tegen muren aan.

Via speciale trajecten kan je wel degelijk ondersteuning en hulp krijgen om (weer) aan het werk te komen.

Voor deze bemiddeling levert Fith de opdrachten aan Catop Solutions. Fith levert opdrachten aan meer dan 80 adviseurs die verspreid wonen over het heel Nederland. Al deze adviseurs willen en kunnen veelal assisteren bij het oplossen van jouw werksituatie.
Iedere adviseur is zelfstandig ondernemer en heeft dan ook zijn eigen stijl en netwerk. De adviseurs werken samen en krijgen ondersteuning van Fith, daar waar ze dat nodig hebben.
Het grote voordeel van zo te werken is dat er altijd grote expertise aanwezig is.
Fith verzamelt opdrachten van grote partijen in Nederland. Waaronder het Ministerie van Defensie, Centraal Beheer en het UWV. Dat levert de adviseurs de nodige opdrachten. Daarnaast kan Catop Arbeidsbemiddeling Solutions ook zelf worden benaderd door particulieren en bedrijven voor assistentie en ondersteuning. Zo is er voor een ieder maatwerk en persoonlijke aandacht te leveren als het gaat om (her)intreden, moeilijke (her)plaatsbaarheid binnen de eigen organisatie, enz...
Ook hulp bij herscholing en beroepskeuzetests, het leren schrijven van een sollicitatiebrief en het solliciteren zelf behoort tot de mogelijkheden.

Herken jij je zelf in deze situatie en wil je persoonlijke begeleiding? 
Neem dan contact met me op!